Wasiat Konvensional Sterling


Wasiat Sterling - Hanya RM290

Buat Wasiat Konvensional Sterling secara atas talian dalam masa beberapa minit

The perfect time is now!

Anda dapat membuat dan mengemaskini Wasiat Konvensional Sterling secara atas talian. Anda boleh cuba secara percuma dan membelinya sekiranya anda berpuas hati dan ingin mencetak Wasiat anda. Wasiat ini akan disesuaikan untuk keperluan anda dan dapat dibuat dengan mudah. Dengan hanya beberapa klik sahaja, anda boleh melindungi perwarisan keluarga anda.

Wasiat anda disimpan dengan selamat di cloud, dan anda boleh meminda sekerap yang anda inginkan tanpa membayar lebih. Anda boleh menegemaskini wasiat anda jika membeli rumah baru, pertambahan ahli keluarga dan perubahan kekayaan - kemaskini Wasiat Konvensional Sterling anda secara atas talian, dengan perubahan semasa, wasiat anda turut berubah.


Perlukan lebih lagi?

Untuk menerima nasihat dari peguam yang bertauliah mengenai kes yang lebih komplek dan khusus, sila lihat dihalaman Perkhidmatan Undang-Undang kami.


Wasiat Sterling

Berikut adalah beberapa ciri utama yang membezakan kami daripada persaingan

Halaman Butiran

Adakah anda berkomunikasi dengan bahasa yang digunakan pada portal ini? Jika tidak, maka anda perlu merekod siapa yang mentafsir dalam bahasa yang anda fahami untuk perlindungan anda.

Penjaga

Pilih penjaga untuk anak-anak anda yang berada dibawah umur 18 tahun - Anda boleh memilih untuk penjaga-penjaga menjalankan tanggungjawab secara sama rata atau mengikut urutan yang disenaraikan

Lists Assets & Debts

List your assets and debts, and the platform will calculate the estimated value of your estate after your debts are paid.

Aset-aset

  • Berikan segalanya pada pasangan -berikan hadiah spesifik
  • Untuk hadiah spesifik, anda mempunyai pilihan untuk memberi hartanah, termasuk memberikan kepada anak-anak atau sekumpulan orang. Pilih bilangan orang dan peratusan pembahagian mengikut kehendak anda
  • Berikan hadiah wang,dengan mata wang yang berbeza, ini membolehkan anda untuk menyenaraikan penerima gantian
  • Berikan apa-apa,saham, perniagaan atau apa sahaja - lengkap dengan kotak arahan hadiah

Barangan Peribadi

Ini merupakan sebuah senarai bertulis yang boleh dilampirkan bersama dengan arahan khusus kepada Pentadbir/Wasi pada Wasiat anda berkaitan dengan apa yang akan terjadi pada barangan peribadi anda.

Baki Hadiah

Senaraikan benefisiari, jika lebih dari satu disenaraikan maka anda boleh memilih untuk membahagikan aset secara sama rata atau berdasarkan paratusan

Permintaan Pengebumian

Pengebumian, Pembakaran Mayat atau lain-lain - termasuk permintaan anda untuk pengurus mayat, tempat perkhidmatan, jenis perkhidmatan, muzik, jenis bunga serta bacaan dan keinginan tambahan

Anti Penipuan

Anti Penipuan - Pengesahan Gambar ID termasuk nombor rujukan unik dicetak pada Wasiat

Dokumen Sokongan

Percuma dokumen sokongan tambahan termasuklah

  • Surat untuk Pentadbir
  • Lokasi dokumen-dokumen penting
  • Orang penting untuk dimaklumkan
  • Memorandum hasrat


Sah 100%

Ditulis & diperakui oleh peguamcara, pakar undang-undang & perancang hartanah

Mampu Milik Untuk Semua Orang

Kami menjadikannya mudah diakses oleh semua orang dengan harga yang berpatutan

Dibangun Untuk Memenuhi Keperluan Anda

Perubahan disimpan secara automatik di cloud dan data anda disimpan dengan selamat

ms_MYBahasa Melayu